Kærlighedens ESSENS menneske til menneske

2218-lidenskab-og-laengsel-kaerlighedens-menneskelige-form-shaman-works-karina-bundgaard-1200x628

Den menneskelige kærlighed er sammensat af en mangfoldighed af måder at udtrykke samhørighed og følelser på.

Vores evne til at elske strømmer fra en dybde i os, der der har rødder i både overlevelse, familiebånd og samfundsfællesskab.

Kærligheden strømmer fra en forståelse af tryghed, der stammer helt tilbage fra at blive passet på af de mennesker, der har varetaget at møde os i vores moderbinding og faderbinding, og at have et tilhørsforhold til andre mennesker, der føles som HJEM.


2100-sideopdeling-1000x120.png

Kærligheden som grundessens i dens helt basale form er fredfyldthed.

Fredfyldthed hos det lille barn, der bliver mødt af sine omgivelser på en måde, der stiller alle behov og forventninger tilfreds.

Fredfyldthed hos mennesket, der på sin livsvej gennem mødet med verden, sit bagland og egen indre styrke oplever en konstruktiv læring i finde fodfæste i livets udfordringer.

Fredfyldthed i livspartnerskabet mellem to voksne, der har så stærk en grundlæggende tillid til hinanden og sig selv, at der ikke er nogen aspekter af afmagt. der ikke kan heales enten selv eller sammen.


2100-sideopdeling-1000x120.png


I en romantisk relation spiller hver parts livshistorie - selvfølgelig -  en vigtig rolle for balancen i forholdet.

Der er ikke én sammensætning af livshistorier, der nødvendigvis er bedre end andre, men forskellige forhold har forskellige præmisser for hvad der er naturligt og hvad der er problematisk.

Vores evne til at møde os selv og hinanden i de udfordringer, der måtte opstå, er det, der dybest set kan bane vejen til det mest harmoniske output.


2100-sideopdeling-1000x120.png


Din egen historie er en vigtig nøgle til at heale de aspekter af dig, du næsten kun kan få kontakt med, når du er i et livspartnerskab, eller hvis du længes efter et.

En helingsvej, der kan føre dig helt tilbage til da du som barn instinktivt rakte ud til verden for beskyttelse og tryghed. Til alle relationer og fællesskaber, der har været med til at skabe din livsvej og identitet.

En dyb og inderlig rejse mod fredfyldthed sammen med kærligheden i dig, til dig og fra dig.

 
2100-sideopdeling-1000x120.png

Ved at tune ind på energien i billedet herunder modtager du healing og støtte til at lande nænsomt i bevidsthedslagene for balanceret udveksling af fredfyldt kærlighed - en healingstilstand, hvorfra du står rent i dit eget fundament for samhørighed.

Du kan bruge dit åndedræt til tune ind med - på hver indånding kan du forestille dig at energien fra billedet sammen med din vejrtrækning tænder for et varmt, gyldent lys i dig, og på hver udånding at du smiler roligt og fredfyldt i dig selv.

2107-hjertekraft-instinkternes-kaerlighedskraft-baby-haand-mor-1200x628.jpg

 

SHAMANISTISK HEALINGSREJSE
𝟔 𝐡𝐞𝐚𝐥𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐩𝐞𝐤𝐭𝐢𝐯𝐞𝐫 𝐩å 𝐤æ𝐫𝐥𝐢𝐠𝐡𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐢 𝐝𝐢𝐠 𝐨𝐠 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧𝐭𝐢𝐬𝐤𝐞 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐫

I onlineforløbet "Lidenskab & Længsel" arbejder vi i meditationen "Kærlighedens menneskelige form" med healing, forløsning samt at finde fodfæste og styrke i den del af vores indre fundament, som er blevet skabt gennem vores bekræftelse på menneskelig samhørighed gennem relationerne i vores liv.

 Du kan deltage aktivt og forholde dig til undervisningen i forløbets i alt 6 meditationer, eller deltage udelukkende som videoundervisning, så du kan gennemføre forløbet i dit helt eget tempo.

Du kan også blot læne dig tilbage og modtage healingen, der strækker sig helt fra d. 7. august og frem til d. 14. august, gennem et aktivt shamanistisk healingsfelt.


Lidenskab & Længsel

En healende rejse ind i at lade kærligheden og lidenskaben strømme fra et stærkt og rent fundament.

2216-lidenskab-og-laengsel-uden-tekst-shaman-works-karina-bundgaard-1600x300.jpg

EARLY BIRD: 995 kr.
(mulighed for ratebetaling

Startdato 7. juli - løbende tilmelding mulig

✔ Fleksibel deltagelse online, fjernhealing og/eller videoundervisning
✔ 6 meditationer med dyb healing og kanaliseret formidling til hvert deres tema
✔ Undervisning i metoder til selvhealing og healing af kærlighedssorg og længselstilstande i hjertet
✔ Healingen arbejder optimeret sammen med din egen selvhealingskraft

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar