Når Gertrud Sand går i selvsving. Genialt.

2230-lavendel-blomst-lilla-blaa-1200x628

 Som mennesker - og måske især som børn - udvider vi vores horisont hele tiden, og vi skaber indre milepæle som en del af denne rivende udvikling.

Det er overordnet set ret smart, så vi kontinuert sikrer os en intellektuel og intuitiv kontakt til det, vi lærer...

Men det kan også give os udfordringer, når vi skal til at sprænge rammerne for de gamle (begrænsende) forståelser, og give plads til ny læring.


2100-sideopdeling-1000x120.png


I dag vil jeg gerne fortælle en ret vigtig kompetence.

Den handler om at stå ved det, man ved - og at insistere på at drage sine egne livserfaringer ud fra det fundament, man allerede har opbygget.

Man kunne kalde det noget i retning af:
"Det SKAL gøres SÅDAN her!!"

(Og det elsker alle forældre altid at deres børn siger. Hver gang. Og børn elsker også når deres forældre siger det. Så det er jo en perfekt symbiose.)

Det er en fin og fleksibel tilstand, som det er meningen vi som voksne skal lære intuitivt at kunne tænde og slukke for, når vi manøvrerer i verden.

Men hvis tilstanden er sammenkædet med fastlåste forsvarsværker, vil det kunne udvikle sig til at blive så stærk en tilstand, at vi ikke ønsker at modtage vejledning eller hjælp, heller ikke selvom vi har brug for det.


2100-sideopdeling-1000x120.png


Men hvad nu...

Hvis det ikke KAN lade sig gøre?

Hvis man har planlagt at skulle gøre noget på en bestemt måde, og så DRILLER det bare helt vildt?

Det kan faktisk være ret så stressende, for ikke at nævne belønningssystems-slukkende og temperaments-opildnende.

 Løsningen kunne godt være at blive ved. Men er det ikke nødvendigvis.

(Selvom man ikke skal undervurdere et menneskes konsistente, stædige vedholdenhed tage udfordringen op med... i princippet med nærmest hvad som helst.)


2100-sideopdeling-1000x120.png


Når kroppen, følelserne og mentaliteten presser på for at løse en udfordring på én bestemt måde (som kan være alt fra finmotoriske juleklippe-klistre projekter til dyb følelsesmæssig forløsning i relationer med andre) - er det dit systems måde at give dig den bedst mulige vejledning på.

Men hvis der er fastlåsninger og begrænsninger inde omkring vejledningen, vil det kunne få systemet til at gå i selvsving - man kunne også kalde det hårdknude.

(En begrænsning kan også være at der er noget, man helt enkelt ikke har lært endnu - så er der formentlig en stærkt stigende læringskurve i vente).

En af mine yndlingskarakterer til at illustrere denne form for hårdknude med er Gertrud Sand fra "The Julekalender".

Når Gertrud Sand går i selvsving. Genialt.

2100-sideopdeling-1000x120.png


Men altså.

Hårdknuden er den måske vigtigste del af vejledningen. Uanset om den toner frem som stress, frustration, raseri (ses ofte ved julestjernefletning), opgivelse, ulykkelighed, fortabthed.

Så er det dit system der fortæller dig at du anstrenger på en måde, hvor det ville kunne gøre en forskel at trække vejret et par gange, og give slip.

Og så måske vende tilbage igen med et styrket fundament.

Hvis det da overhovedet føles vigtigt længere.
 

I onlineforløbet "Sjælevejens Balance" arbejder vi med at heale sårbare reaktioner på at møde modstand og kritik - med en selvfølgelig støtte til healing af mønstre omkring indre modstand.

 

SHAMANISTISK HEALINGSREJSE
Sjælevejens Balance
𝐎𝐩𝐠ø𝐫 𝐦𝐞𝐝 𝐚𝐭 𝐥𝐚𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐠 𝐛𝐞𝐠𝐫æ𝐧𝐬𝐞 𝐚𝐟 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐬å𝐫𝐛𝐚𝐫𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐤𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐫 𝐩å 𝐦𝐨𝐝𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝 𝐨𝐠 (𝐮𝐯𝐢𝐝𝐞𝐧𝐝𝐞) 𝐤𝐫𝐢𝐭𝐢𝐤

2231-lavendel-blomst-lilla-blaa-1600x300.jpg

En healende rejse ind i din indre balance og potentiale for at oversætte (uvidende) kritik til healing og konstruktiv indre vejledning

Du kan deltage aktivt og forholde dig til undervisningen i forløbets i alt 6 meditationer, eller deltage udelukkende som videoundervisning, så du kan gennemføre forløbet i dit helt eget tempo.


EARLY BIRD: 995 kr.
(mulighed for ratebetaling og/eller betaling til 1. september)

Startdato 28. august - løbende tilmelding mulig

✔ Fleksibel deltagelse LIVE, fjernhealing og/eller videoundervisning
✔ Onlinedeltagelse er 28. august samt 31. august - 4. september kl. 13.15-14.30 (mulighed for at modtage fjernhealing og/eller deltage senere som videoundervisning)
✔ Onlineafspilning af video og lyd samt download lydfiler til din computer til evigt eje
✔ Healingen arbejder optimeret sammen med din egen selvhealingskraft

<

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar