Tager du dig selv (helt) alvorligt?

2290-oern-tag-dig-selv-alvorligt-UDEN-TEKST-1600x300

Skulle jeg fremhæve én ting, som er allermest gennemgribende for samtlige følelsesmæssige problemer voksne mennesker her. Så er "at tage sig selv alvorligt" et rigtig godt bud.

Den første - og måske største - udfordring ligger allerede i den grundlæggende forståelse, som kan være let at forfalde til i det "at tage sig selv alvorligt".

For hvis det kan applikeres til os, betyder det så at vi ikke tog os selv alvorligt i forvejen.

Hvad var vi så? Useriøse? Barnlige? Uvidende? Og var det helt forkert, fordi vi i virkeligheden skulle tage os selv alvorligt (!!!!)?

"Tag dig selv alvorligt!!" kan sagtens give et spark i r**** som kan mærkes, og som også virker, fordi vi måske får lyst til at tage os selv i nakken og få gjort noget ved vores hængepartier.

Og det KAN jo egentlig føles meget rart...

2100-sideopdeling-1000x120


Her i bloggen vil jeg gerne fortælle dig om nogle perspektiver på det at tage sig selv alvorligt, som jeg håber lander både helende og meningsgivende for dig.

Og fra mandag d. 14. december holder jeg et shamanistisk healingsforløb med tema omkring det at tage sig selv alvorligt hele vejen indefra.

Det er en forløsende og åbenbarende rejse ind i de styrkefelter, der giver dig mulighed for at tage dig selv (helt!) alvorligt - og forvente det samme af verden omkring dig.

Tag dig selv (helt!) alvorligt | LÆS MERE


1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar