At smile er at heale | Spiritualitet i børnehøjde

2316-shamanskole-at-smile-er-at-heale-universelle-kaerlighed-1200x628

Vi voksne er i denne tid på en rejse hjem til os selv, hvor vi genfinder den naturlige, healende kraft som strømmer fra ALT vi naturligt og intuitivt gør.

Fremmedgørelse fra vores naturlige, iboende healende evner kan langt hen ad vejen forklares med kultur og samfund. Dels fordi det ikke er alment anerkendt "at det usynlige" i samme grad som det, der kan bevises og måles, har en berettigelse som noget, vi kan tage med os i vores livssyn.

Dels fordi vi i takt med at vi bliver ældre og selvbevidstheden vokser, typisk mister noget naturlig umiddelbarhed og spontanitet, og dermed også naturlig kontakt med velværetilstande.


2100-sideopdeling-1000x120

For børn er det helt anderledes. Både fordi de ikke har "lært hvordan det er", men også fordi de ikke har aflært at have en dyb og naturlig kontakt med alle de smukke måder, vores organisme og bevidsthed kan skabe healende tilstande på.

Latter og smil fra børn kommer typisk helt indefra, sammen med en dejlig følelse, en healende tilstand.

Empati og medfølelse fra børn strømmer uden projektioner og agenda, i en helt ren strøm af healing fra barnets rene væsen til modtageren.

At være opmærksomt sammen med sin familie eller andre, der har en særlig betydning, kan børn mærke hele vejen indefra og hele vejen ud, som glæde.

Børn er de rene energibomber, som har meget nemt ved at manifestere de tilstande, vi voksne ofte omtaler som healing. Kærlighedslys. Universel kærlighed.


2100-sideopdeling-1000x120

Det er omdrejningspunktet for den første lektion d. 11. januar på "Shamanskole for børn og deres voksne", som handler om lige præcis det universelle kærlighedslys, men i børnehøjde.

Vi arbejder ud fra en forståelse for de healende strømme som falder børn naturligt, med perspektivering til hvordan de kan ses, mærkes og visualiseres ude i den store verden.

Vi kommer ikke ind på andre spirituelle emner end healing fra den universelle kærlighed i denne lektion, for at give jer voksne mulighed for at vælge hvornår I gerne vil tage et på et emne i jeres eget tempo.

Så selvom undervisningen er kanaliseret fra Hvide Ørn og Kwan Yin hver gang, er det kun i lektionen, der handler om engle og andre lysbevidstheder, vi kommer ind på guidekontakt.

Shamanskole for børn fra 7 år og deres voksne

I januar 2021 holder jeg 3 korte undervisninger med udpsring i ny tids shamanistisk energiarbejde for børn og deres voksne - som det er gratis at deltage på - og du kan deltage forskudt som videoundervisning.

Mandag d. 11. januar kl. 9.30-10.15
Naturlig kontakt og forståelse for det universelle kærlighedslys

Onsdag d. 13. januar kl. 9.30-10.15
Naturlig kontakt og forståelse for Jordens Kraft

Fredag d. 15. januar kl. 9.30-10.15
Naturlig kontakt og forståelse for engle og andre lysbevidstheder

Læs mere og tilmeld Shamanskole for børn og deres voksne


1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar