Dine neuronbaner kan lave om på virkeligheden

2106-shamanistisk-energiarbejde-nerveceller-blaa-1200x628

Vores bevidsthed er skabt af, i udgangspunktet forunderligt afbalancerede, strømme af energi i nervesystemet.

Disse energistrømninger rummer alle tanker, følelser og sansninger såvel som alt det, der ligger i underbevidstheden og alle dele af fysiologien.

Vores fornemmelse af verdens sammenhæng skal gerne ligge trygt og godt i disse energistrømninger, i en blanding mellem konsoliderede begreber og overbevisninger såvel som dynamisk bevidsthed.


2100-sideopdeling-1000x120

Verdensbilledet er beregnet til at kunne give bevidstheden en mulighed for at forholde sig til... egentlig alting, på en overskuelig måde.

Men selvom verden kan opleves meget konkret, så er vores bevidsthed samtidig med også strømmende energi, der, fra de mange, mange sansninger vores milliarder af nerveceller forholder sig til, skal give en samlet fornemmelse af verden.

Ændres forholdene for vores sansninger, så kan verdensbilledet også godt ændre sig, selvom der i praksis ikke er sket andre ændringer end vores egne energistrømninger.

Fx at kunne gå fra at være mismodig, til at være i godt humør - så kan hele verden komme til at synes lysere, og muligheder kan åbne sig i bevidstheden, som slet ikke var synlige før.


2100-sideopdeling-1000x120

Verdensbilledet kan også påvirkes af historier, vi får fortalt, eller som vi fortæller om os selv eller andre - om fjeren, der ganske umærkbart bliver til fem høns.

Det kan lade sig gøre at fortælle en historie til andre, og plante minder i bevidstheden om noget, de ikke har oplevet.

Ligeledes kan det lade sig gøre at ændre på en virkelighedsopfattelse af en situation til noget helt andet - at huske en helt forfærdelig situation som noget godt, eller omvendt.


2100-sideopdeling-1000x120


Bevidstheden har en fantastisk evne til at manøvrere i alle sansningerne.

Men i situationer, hvor vi oplever at blive udfordret på vores egen oplevelse af virkeligheden, kan vores strømmende energi komme til at indordne sig under andre virkeligheder, der ikke stemmer overens med vores egne, rene sansninger.

Det kan være relationer med et skævt dominansforhold, eller systematisk nedbrydning såsom ved mobning eller nedgørelse, der kunne ændre vores virkelighedsbillede - på en skidt måde.


2100-sideopdeling-1000x120

Heldigvis kan vi gøre noget for at finde tilbage til vores egen virkelighed, blandt andet ved at skabe en dyb og nærende kontakt med vores egne, rene sansninger i de dybeste lag af vores bevidsthed.

På online healingforløbet "Hvem er jeg?" arbejder vi ud fra 5 forskellige temaer med at skabe en dyb kontakt til vores eget reneste virkelighedsbillede, som afsæt til at kunne heale fortiden og fremover stå stærkt i os selv - og vores egen sjæls virkelighed - i livet.

SHAMANISTISK HEALINGFORLØB

hvem-er-jeg-1600.300

Hvem er jeg?

1.-5. februar kl. 9.30-10.30 eller som videoundervisning

495 kr. (mulighed for ratebetaling)

En forløsende rejse fra din sjæls virkelighedsbillede til et stærkt og intelligent fodfæste i din egen integritet og rene kontakt med dine ønsker for livet.

1. Sjælens virkelighedsbillede
2. Flokmentalitet og fællesskaber
3. Manipulation og agendaer
4. Dominans og selvværdsproblematikker
5. Hvem er jeg?

LÆS MERE OG TILMELD


2282-portraet-karina-hvid-bluse-1200x1200

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar