Misundelsens 3 elementer | PODCAST med healing

2165-clarity-jeg-kan-ikke-stole-paa-nogen-karina-bundgaard-1600x300

Når vi føler os 1. overset og samtidig har en 2. overbevisning om at have have en berettigelse, så kan det - sammen med et grundpræmis om at vi har en eller flere 3. følelsesmæssige mangeltilstande - gøre os MISUNDELIG.


En af de mangeltilstande, der har en sammenhæng med misundelsen, handler om ikke være blevet bekræftet, når vi helt fra barndommen har selv har anerkendt at vi har opfyldt nogle læringsmål på en tilfredsstillende måde.

Nyopdagede motoriske færdigheder, som bliver rost og anerkendt af forældrene, en krusedulletegning som et barn veltilfreds overdrager til den glade modtager, færdigheder og kompetencer i skolen eller fritidsaktiviteter som opbakkes og applauderes behørigt.

Vores instinkter giver os helt naturligt besked på at blive bekræftet i oplevelsen af succes fra de voksne, der passer på os og vejleder os. Det er ret smart - at vi på den måde både følger vores egen indre guidning, og - når vi er klar - så rækker ud efter bekræftelsen.

Men hvis vi bliver overset - eller på andre måder ikke anerkendt eller vejledt - vil den del af os, hvor det er meningen vi skal finde en styrke gennem gentagen synkronicitet mellem indre bekræftelse og ydre validering, ikke finde fodfæste.

Og vi vil kunne blive ved med at række ud efter bekræftelsen gennem hele livet, sammen med en overbevisning om at vi har gjort det godt, og har fortjent at blive set.

Og så kan det være, at vi siger: "Øøøøøv, det er uretfærdigt!"

Måske bare med en lillebitte stemme inden i, men som dog alligevel kan spænde ben for at bruge de fantastiske inputs vi får fra verden omkring os til at styrke lyset og kraften i os selv.

I forløbet "Frihed fra jalousi, misundelse og skinsyge" arbejder vi med en grundmeditation, der støtter dyb healing og stabilisering der hvor vi har aktive mangeltilstande - og der er en hel meditation dedikeret til healing og fordybelse i årsager til den følelsesmæssige tilstand misundelse.

 

SHAMANISTISK FORDYBELSESFORLØB

Frihed fra jalousi, misundelse og skinsyge
Online d. 3.-7. maj 2021 eller videodeltagelse

Uanset om - og i hvilken grad - du kender følelserne jalousi, misundelse og skinsyge fra dig selv, har oplevet at være udsat for dem fra andre, eller ønsker at fordybe dig ud fra en almen interesse, vil du på onlineforløbet  modtage healing og undervisning, der giver en forståelse for sammenhængen mellem årsager og følger fra disse følelser og deres mønstre.

5 meditationer med healing og undervisning

1. Fundamentet for indre balance
2. Jalousien og at føle sig fravalgt
3. Misundelsen og at føle sig overset
4. Skinsygen og at føle sig mindreværdig
5. Ankring af energien og undervisning i healing

Praktiske oplysninger

✔ Deltag online d. 3.-7. maj kl. 9.30 til 10.45 - eller forskudt via video, med mulighed for at springe i rækkefølgen
✔ Hver meditation varer ca. 50 minutter.
✔ Download lydfiler og video til din computer til evigt eje
✔ E-bog med blogindlæg og arbejdsark til undervisningen
✔ Healingen arbejder optimeret sammen med din egen selvhealingskraft.
✔ Pris 899 kr. (ratebetaling mulig)

TILMELD NU


2282-portraet-karina-hvid-bluse-1200x1200

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar