Hvad er døden?

24.5-livscyklus-og-rejsen-mod-doeden-tunnel-lys-1600x300

Selvom mange nærdødsoplevelser tegner et billede af bevidstheden efter døden, så er det ikke muligt vende tilbage til de levendes verden efter kroppens celler, neuronbaneaktivitet og dybere lag af bevidsthed har været fuldstændig slukket.

Altså har afgivet al den energi, der er med til at skabe energisystemet - og dermed konsolideret den absolutte overgang til døden og fuldbåren energimæssig bevidsthed.

Så - hvad er døden?

Der er en helt essentiel del af vores bevidsthed, som har eksisteret før vi overhovedet blev en del af den fysiske verden, som kan give os en indre, individuel og dyb kontakt med den tidløse uendelighed, som vi atter bliver en del af når kroppen ikke er her længere.

Denne del er det specifikke udsnit af universets energikilde, som vores neuralrør - der senere bliver til hjerne og rygmarv - skabes omkring. En direkte, strømmende kanal til kosmos, der er skabt sammen med vores nervesystem, krop og bevidsthed allerede fra første færd.


2100-sideopdeling-1000x120

Herinde findes den fysiske død ikke - fordi det er et fænomen, der betegner kroppens transition til forfaldets stade. Herinde er der kun transition.

Og derfor er det muligt, herindefra, at finde et stærkt, lysende og healende fundament for at forholde sig afbalanceret til den fysiske bevidstheds reaktion på dødsperspektivet.

Et fundament, hvor den tidløse bevidsthed i mennesker er en styrke for den del af bevidstheden, der plejer at være bundet til kroppen - hvor vi kan læne os ind i tillid og kærligheden i universet.

Denne kontakt og fundament er essentiel for grundarbejdet på  "Livscyklus og rejsen efter døden" - et shamanistisk healingforløbmed fordybelse i smukke og naturlige aspekter af rejsen mod døden.

Shamanistisk fordybelsesforløb
LIVSCYKLUS OG REJSEN MOD DØDEN
10.-14. juni kl. 9.30-11 - eller som videodeltagelse
Pris: 899 kr.

Gennem meditation, healing og kanaliseret undervisning skaber vi i 5 trin kontakt med vores eget fundament for at stå stærkt og naturligt i bevidstheden om transition og livscyklus - og uddybning af forståelsen for livsrejsen..

Vi modtager dyb healing til kollektive såvel som individuelle fastlåsninger i bevidstheden om den naturlige forståelse for livets store perspektiver og dybfølte betydning for hver og en af os.

1. Kroppens naturbundne bevidsthed om livsrejsen
2. Den kollektive traumelåsning omkring dødssmerte
3. Den kollektive frygtlåsning omkring tab og afsavn
4. Efterlivsbevidsthed og visdommen fra forfaderfelterne
5. Healing af dødsangst og andre låsninger i bevidstheden om livsrejsen | Øvelser i selvhealing og healing

✔ Deltag online d. 10.-14. juni kl. 9.30 til 11.00 - eller som forskudt videoundervisning

TILMELD FORDYBELSESFORLØBET 10.-14.JUNI


2282-portraet-karina-hvid-bluse-1200x1200

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar