Har mennesker brug for relationer for at have et godt liv?

30.4-to-hjerter-kaerlighed-1600x300

Der er i vores kultur en fremherskende overbevisning om at vi har brug for venner, familie og fællesskab for at have det godt.

I min barndom i 80'erne var det en vigtig kerneværdi, som lige nåede at komme med i i slipstrømmen fra 60'ernes og 70'ernes kærlighedsrevolution.

Vi lærte at prioritere energi, ressourcer og kærlighed i at skabe og fastholde de nære relationer - med mulighed for at udfolde mange smukke og meningsfulde aspekter af livet gennem fællesskabet.

Men overbevisningen om at venner, familie og fællesskab er noget, vi har brug for, før vi kan have et godt liv, kan også give mange former for bagslag.

For selvom vi som mennesker er født med stærke anlæg for at trives godt i et fælleskab, så er det aller-allervigtigste at vi står så stærkt som muligt som os selv - og vi er faktisk også født med anlæg for at kunne trives godt i vores eget selskab.

Og jo stærkere vi står i begge kompetencer, desto stærkere står vi i det hele taget i os selv.

Men hvad er det så for bagslag det kan give?

Følelsen af at være afhængig af de relationer man allerede har kan gøre det naturligt at gå på kompromis med sin egen integritet og eksistensberettigelse.

Det kan skabe frygt og usikkerhed omkring at stå alene, og relationer med komplicerede følelsesmæssige forhold kan etablere nogle mønstre og roller, der fastholder et menneske i et ikke-konstruktivt syn på sig selv. Det siger næsten sig selv at det ikke er en holdbar løsning...

Følelsen af at være afhængig af at skabe relationer, hvis man leder efter nogen, kan gøre det meget svært både at heale de bagvedliggende årsager til at det føles så presserende, og/eller at få det fulde udbytte ud af at være i selv.

Det kan være meget svært at gøre op med at løsningen (også) ligger indadtil, fordi længslen efter fællesskabet både stammer fra et instinktivt pres og det, vi har lært. Selvom - det kunne være lige så naturligt at lære at række ind efter det personlige lederskab, vores instinktlag venter på at vi efterspørger...

ONLINEFORLØBET "Stå kærligt (og stærkt) i dine relationer" guider dig gennem 5 essentielle forståelser relationer.

I de to første meditationer, der afholdes samme dag, fordyber vi os i at heale de dybtliggende impulser, som trigger bevidstheden til at skabe længselstilstande mod relationer, og styrker det indre fundament, der muliggør at kunne indgå i relationer - eller fravælge relationer - med en ligeledes styrket integritet.

Vi kommer på forløbet til at fordybe os i følgende emner:

1. Healing af mangeltilstande der skaber længsel og afhængighed
2. Aktivering af anlæg for at være groundet i dit eget lederskab
3. Balance i kærlighedsudvekslingen i alle niveauer
4. Balance i responsdynamikker og kommunikation
5. Ankring af energien samt øvelser i healing

✔ Deltag online d. 1.-3. september kl. 12.30-14.30 - eller forskudt via video.
✔ Hver meditation varer ca. 30-45 minutter, og indeholder en guidet øvelse til selvhealing.
✔ Download lydfiler og video til din computer til evigt eje
✔ Healingen arbejder optimeret sammen med din egen selvhealingskraft.
✔ Prisen for onlineforløbet er 795 kr. (ratebetaling mulig)

BOOK DIN PLADS


2282-portraet-karina-hvid-bluse-1200x1200

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar