3 virksomme råd til at heale følelsesmæssige forhold til stoflige og materielle ting

2221-hvid-rose-noegle-karmisk-kaerlighed-karma-laengsel-1600x300


I dag har jeg tre helt enkle og virksomme råd til at heale følelsesmæssige forhold til stoflige og materielle ting.

Det er meningen at de ting, vi omgiver os med, skal være berigende for den indre balance, og det kan godt være svært at opretholde, når et eller flere af scenarierne herunder spiller os et puds.


2100-sideopdeling-1000x120

1. At købe ting ud fra en følelsesmæssig impuls, som materielle goder i realiteten ikke er svaret på - altså impulskøb.

Udfordringen er her, at bevidstheden kommer til at projicere den følelsesmæssige balance ud i det materielle.

En smuk indgang til at styrke fundamentet er at heale og forstå følelsen, der ligger bag impulsen.

2. At undlade at købe ting, der ellers er fuldstændig inden for rækkevidde, og i stedet bruge *drømmen" om dem til at skabe luftkasteller om de døre, man forestiller sig de vil åbne.

Udfordringen er her, at vi mennesker er enormt gode til at dagdrømme, og derfor kan komme til at kanalisere enormt meget energi ud i denne verden af forestillinger - og nogle gange ende i et scenarie, hvor vi kommer til at drømme om noget, der ikke engang er givende for os.

I stedet for rent faktisk at sætte konkrete tanker og handling på, som gør det muligt løse de problemer og følelsesmæssige fastlåsninger, der er kanske er årsagen til at vi bliver i forestillingens verden.

3. At blive fuldstændig sønderknust når ting, man er glad for, bliver væk eller går i stykker

Udfordringen er også her at bevidstheden kommer til at projicere oplevelsen af tab ud i det materielle...

Vi kan som helingsvej vælge at integrere kærligheden og kraften fra den værdi, vi bliver tvunget til at anerkende gennem oplevelsen af tab - og samtidig kigge indad og heale det følelsesmæssige, der skaber reaktionen.2100-sideopdeling-1000x120

Kan du genkende dig selv i nogle af disse fuldstændigt menneskelige og naturlige handlingsmønstre?

Så holder jeg i de to første uger af november to onlinearrangementer, som det er muligt at deltage i online eller forskudt som videoundervisning.

Vi fordyber os i meditation, healing og kanaliseret undervisning der styrker balancen med den stoflige og materielle verden ud fra et perspektiv der ikke handler om hverken lottomillioner eller nøjsomhed - men om livskraft.

BALANCEN MELLEM MATERIALITET OG SPIRITUALITET er et shamanistisk onlineforløb, hvor vi fordyber os i at øge livsnydelsen gennem frisættelse af samfundsskabte overbevisninger om livskvalitetens sammenhæng med materialisme og penge.

Vi skaber en nærende kontakt til de stoflige og materielle energier som en strømmende del af vores egen livskraft - fra det lavpraktiske til et dybt, eksistentielt plan, med øvelser der healer fastlåsninger omkring bl.a. impulskøb, følelsesmæssig prisbevidsthed og uforholdsmæssige reaktioner på økonomiske udsving (både positive og negative).

495 kr. | online d. 1.-5. november kl. 12.15-13.30 eller forskudt som videoundervisning

BOOK DIN PLADS


HEALING AF REAKTIONER PÅ AT TABE OG MISTE GENSTANDE er en shamanistisk onlineworkshop med fordybelse i affektionsværdi, der  også healer de dybereliggende årsager bag uforholdsmæssige reaktioner på at tabe eller miste materielle genstande.

Vi arbejder med perspektiver på hvordan projektioner i genstande kan være både givende og afhængighedsskabende, og med redskaber til at udligne den energimæssige balance mellem menneske og materialitet.

295 kr. LAZY BIRD | online d. 12. november kl. 11.00-14.30 eller forskudt som videoundervisning

BOOK DIN PLADS2282-portraet-karina-hvid-bluse-1200x1200

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar