Hver eneste lille detalje var sand på et meget dybere niveau, end jeg havde adgang til dengang for 5 år siden

45.4-saet-pris-paa-dit-eget-vaerd-groenne-kronblade-1600x300

Kære Karina

Jeg skriver blot til dig for at give dig en tilbagemelding på en healing, jeg fik i april 2017. Den gjorde virkelig stort indtryk på mig, og er én jeg husker og ret ofte tænker tilbage på.

Jeg huskede ikke mange konkrete ting fra healingen, men den landede blødt i en kaotisk tid i mit liv, og den forbandt mig med min sjæl på en særlig måde.

Jeg bliver utrolig rørt bare af at skrive dette.


2100-sideopdeling-1000x120

Jeg havde aldrig rigtig behov for at høre den igen efter seancen. Og jeg havde faktisk helt glemt, at jeg havde lydfilen i min meditationsmappe. Indtil jeg faldt over den forleden, og blev kaldet til at høre den igen. Jeg har hørt den én gang mere, fordi jeg følte jeg skulle høre den ude blandt træer.

Selvom mange af de konkrete ord allerede er faldet væk igen, vil jeg bare fortælle dig, at du var så meget mere spot-on med det hele, end jeg var bevidst om dengang.

Alt ræsonnerede egentlig, da du fortalte mig det, men det gav ikke alt sammen helt tydelig "mening" i mit liv på det tidspunkt. Jeg kunne mærke at det var sandt, men ikke omfanget af sandheden, effekten og den påvirkning, de enkelte ting havde i mit liv.

2100-sideopdeling-1000x120

Nu, 5 år senere, kan jeg se at hver eneste lille detalje både var sand på et meget dybere niveau, end jeg havde adgang til på pågældende tidspunkt, og samtidig se, hvor meget det har udfoldet sig siden da.

Hvor store tråde, det har trukket i mit liv. Hvor langt, ringene i vandet er kommet.

Og jeg blev bare helt blæst bagover over af at forstå mig selv på bagkant og se min egen udvikling på den måde, gennem dine 5 år gamle ord. 

Så jeg var lige nødt til at dele med mig, hvor stor betydning det har haft. Du har haft.

Hvilket jo også er hvorfor jeg blev kaldet tilbage til dig, da jeg havde brug for støtte i efteråret.

Så bare; kæmpe tak!


Kærlig hilsen

Nadia

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar