CLEARING og rensning af negativ energi

514-krystallinske-vibrationer-i-integration-karina-bundgaard-952x498

En af mine absolut yndlingsbeskæftigelser er IKKE at cleare og rense negativ energi...

Og alligevel gør jeg det hele tiden - fordi en af mine absolut yndlingsbeskæftigelser at være i et rum, hvor der slet ikke er noget, som påvirker tungt eller skurrende gennem energien.

Uanset om energien kommer fra dårligt humør fra andre mennesker (eller måske endda én selv, gisp!!), fra energistrømme i samfundet, fra energistrømme fra universet eller lavtvibrerende dimensionslag, så foretrækker jeg at være så meget så muligt fri for den.

Jeg har holdt flere meditationer med CLEARING på forskellige måder, samt en enkelt meditation med decideret undervisning i clearing - men for første gang holder jeg nu et heldagskursus i clearing og rensning af negativ energi.

Den tilgang, jeg underviser i, er en kombination mellem at optimere den passive rensningsfunktion, vi alle har vores energisystem, og en introduktion til forskellig metoder til at cleare med.

Denne metode har det taget mig rigtig lang tid at udvikle - hvor jeg har trænet og trænet mit energisystem i at håndtere rensning så meget som muligt på egen hånd, og med et minimum af opmærksomhed at kunne håndtere det, systemet ikke selv kan klare.

Metoden vil jeg gerne give videre gennem teori, energi og praksis, på det første kursus, som afholdes i Aarhus C.

Kurset er både til dig, der har brug for nogle hands on redskaber til at håndtere negativ energi i dagligdagen, til dig, der gerne vil lære at skabe et endnu mere højtvibrerende terapeutisk rum til klienter og til dig, der allerede har erfaring med clearing og rensning, men gerne vil udvide værktøjskassen.

Prisen er 1250 kr. for en hel dag i Aarhus C sammen med mig og guiderne, mandag d. 27. juni kl. 11-17.30.

LÆS MERE OG BOOK DIN PLADS


Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar