Energiværktøjer til at CLEARE din egen energi - og fjerne negative påvirkninger fra energien omkring dig

843-energibillede-seraphimfeltet-karina-bundgaard-800x150

Vi kalder det forskellige ting, men dybest set er det det samme.

Rensning, uddrivelse, ophævelse og fjernelse, afbalancering, healing, clearing - handler om at neutralisere forstyrrende energi, så det eller den, der bliver påvirket, kan genvinde balancen.

Hvis der der tale om en ubalance inden for et internt energisystem (fx et menneskes), hører den basale energimæssige håndtering typisk under afbalancering eller healing.

Hvis noget er så fastlåst, at det nærmest fungerer som et energimæssigt fremmedlegeme (fx en blokering fra et traume), kan der godt være tale om en "ophævelse" eller "fjernelse" - i virkeligheden er der ikke noget der bliver fjernet, energien lægger sig blot rigtigt på plads.

Er der tale om påvirkning af energi uden for det interne energisystem, en grænseoverskridelse af fysisk, mental, følelsesmæssig, energimæssig karakter, eller holdninger eller meninger fra andre, der sætter sig fast som en påvirkning i et internt system, vil en rensning, der støtter udrensning, typisk være passende.

En rensning kan være rigtig fin at udføre på omgivelser - en husrensning er et meget udbredt værktøj blandt energiarbejdere, til at højne energien, ofte med udgangspunkt i de stoflige lag.

Og oplever et menneske så voldsom påvirkning, at personlighedstræk, temperament, holdninger og den frie vilje til at vælge sine tanker føles styret indefra, så passer en uddrivelse fint på en måde at afbalancere energien på - selvom det er et værktøj, jeg sjældent har set været anvendt inden for den moderne shamanisme. 

Og så er der også den energi, der er omkring os - hvor strømme af energi kan påvirke os negativt på forskellige måder, fordi de simpelthen er omkring os, i dimensionslag som ikke er bundet til de stoflige lag. Her er en (kosmisk) clearing en meget god indgang til at højne energien.


2100-sideopdeling-1000x120


En grundig CLEARING af energien indeholder tit og ofte elementer fra alle ovenstående, og mere til.

I mit eget arbejde med clearing, uddrivelse, rensning, ophævelsen, afbalancering og healing, så gør jeg det fra ét og altid ét udgangspunkt - nemlig mit eget stærkeste og mest kompromisløse fundament.

Ved at aktivere den allerhøjeste indre balance åbnes der for så mange kompetencer i forhold til at håndtere alle former for negativ energi med et minimum af opmærksomhed, og en optimal effektivitetsratio.


2100-sideopdeling-1000x120


Siden jeg startede min shamanistiske rejse i 2012 har jeg på alle tænkelige (og utænkelige) måder fremprovokeret iboende evner til automatiseret clearing - og det har ikke altid været hverken behændigt eller særlig klogt. Det har dog været ubetaleligt styrkende og lærerigt at møde alle de energistrømme og -bevidstheder, der skulle til for at aktivere den automatiserede clearing.

Det læner sig tæt op af en praksis, hvor de gamle shamaner i mange dele af verden har håndteret åndeverdenens mest udfordrende ånder ved at tage kampen op med dem - i energimæssige tvekampe, der har lært dem at overvinde, tilfangetage, forstå og leve med åndernes energi tæt omkring sig.

Ved at etablere en urdyb kontakt til de gamle shamaner, deres erfaringer og visdom, starter vi på Kursus i CLEARING og rensning af negativ energi med at aktivere hver deltagers egne iboende evner, slægtsmæssige potentiale og sjælelige kompetencer til højtvibrerende, automatiseret clearing i dit eget system.


2100-sideopdeling-1000x120


Kursus i CLEARING og rensning af negativ energi holdes mandag d. 27. juni kl. 11-17.30,

Du kan deltage i Aarhus C eller online - hvis du gerne vil deltage forskudt som videoundervisning modtager du moderat fjernhealing mens kurset holdes.


LÆS MERE OG BOOK DIN PLADS1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar