Hurtighed på energien og effektivitet på healingen

20.5-succes-kraft-grid-turkis-groen-plade-gul-krystal-2880x1200

Jeg har modtaget krystalhealing fra Karina Bundgaard et par gange af forskellig varighed. Nogle gange fem minutter andre gange 10 minutter til et tema som har fyldt i hverdagen hvor jeg har ønsket at booste forløsningen og nå frem til større ro efterfølgende.

Fem minutter lyder ikke af meget - men Karina besidder flere unikke evner, der gør, jeg hver gang har fået værdi for pengene.

Grundet Karinas asiatiske oprindelse har hun anlæg for hurtig opkobling og aflæsning af energibaner da traditionen stadig er aktiv i Asien og en naturlig del af kulturen. Det betyder at fem minutter kan opleves intense og effektive.

Karina evner på kort tid at give indsigt til perspektivering og healing som støtte til forløsning af et tema - en udfordring eller begrænsning.

Udover hendes hurtighed på energien og effektivitet på healingen har Karina yderligere den unikke og usædvanlige spidskompetence at tage en begrænsning eller et traume, folde knuden ud således den transformeres til den smukkeste indsigt og erfaring - og giver ejermanden vokseværk. En smuk, smuk forvandling. 

Endelig kan 5 minutters krystalhealing være en appetitvækker på moderne shamanisme. Shamanisme tilpasset den tid vi lever i dag.

En kort smagsprøve til vækkelse af nysgerrigheden.

- Karin Andersen

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar