Healing af energiaftryk, adfærdsmønstre og selvbillede fra relationer med giftig adfærd og gaslighting

21.5-healing-af-jalousi-misundelse-skinsyge-2880x1200

LYT TIL OPLÆSNING AF ARTIKLEN HER

Et strålende livstema, mange fordyber sig i, i denne tid, er FRIHED - det er også et tema, jeg selv er i færd med skabe skøn plads og healing i.

I nogle perioder kan det være, det går fantastisk! For mit eget vedkommende var april måned en vidunderligt frisættende oplevelse!

I andre perioder kan det være, det går lidt mere trægt - og sådan en periode giver mulighed for vigtig fordybelse og forståelse for hvad det er, der skal frisættes, før friheden kan indfinde sig.

Der kan være mange forskellige temaer og underliggende årsager, det kan være vigtigt at kigge på - og jeg vil gerne fremhæve et bestemt emne, det kan være særligt vanskeligt at finde rundt i...

Det drejer sig om energiaftryk, adfærdsmønstre og selvbillede skabt i relationer med giftig adfærd - hvad end drejer sig om en relation fra fortiden eller om en nuværende relation, kan det være vigtigt og healende at give den rigtige opmærksomhed.

For den energi, adfærd og selvbillede, vi kan være uheldige at få med os fra en relation med giftig adfærd, kan være vigtig at give slip på, for at kunne blive fri til at vælge og manøvrere i fremtiden.

Vi kan være kommet til at tro på det ubehagelige, der er blevet sagt om os, vi kan have udviklet forskellige former for forsvarsmekanismer, eller stadig have energien fra relationen i systemet - og det er selvfølgelig vigtigt at få healet på livsudviklingsvejen.

Herunder har jeg opsummeret nogle almene opfattelser af hvad giftig adfærd og gaslighting indebærer - og efter opsummeringen er der mulighed for at læse mere om onlinekurset HEALING af energiaftryk fra giftig adfærd og gaslighting.

Giftige mennesker skader gentagent andre mennesker gennem deres adfærd, og det kan være bevidst såvel som ubevidst. Almen giftig adfærd kan være fx følelsesmæssig manipulation, løgnagtighed, gaslightning og mangel på empati.

Giftige mennesker tror selv, de altid har ret - derfor kan de være meget insisterende i en konflikt.
Giftige mennesker tror, de er bedre, eller har mere berettigelse, end andre.
Giftige mennesker vil finde måder at retfærdiggøre deres adfærd på, og vil ikke vise skyld eller fortrydelse.
Giftige mennesker vil sjældent kunne se, eller indrømme, at de har haft en dårlig adfærd, eller tage ansvar for at såre andre mennesker.
Giftige mennesker vil se sig selv som et offer for dramaer, de selv har skabt.

Gaslightning er et psykisk overgreb, hvor overgriberen prøver at skabe tvivl og forvirring, så modtageren ikke tør stole på sin egen dømmekraft, og herefter bliver afhængig af overgriberen til fx at tage beslutninger og til at stole på sig selv.

Gaslighting kan være at afvise at noget, der er sket, findes - selv hvis der er bevis for det.
Gaslighting kan være at få modtageren til at føle at vedkommende overreagerer.
Gaslighting kan være at få modtageren til at tvivle på sin egen hukommelse og opfattelse af en situation.


Vil du vide mere? Gennem linket herunder kan du læse om onlinekursus i healing af energiaftryk fra giftig adfærd og gaslightning:

LÆS MERE OM ONLINEKURSET

3 kommentarer

StineSarra Johansen
 

Hej Karina.Jeg vil lige høre: kan man købe workshoppen i dag og så se den på et senere tidspunkt? ❤️
Jeg har lidt svært ved at nå det i dag, men mærker et pull på det nemlig ❤️

Bedste hilsner og skøn aften

Clara

Læs mere
Læs mindre
Karina Bundgaard
 

Hej StineSarea

Ja, det kan du - materialet bliver sendt ud efterfølgende.

Til og med midnat er prisen 350 kr. 🥰

Kærlige hilsner

Karina

Læs mere
Læs mindre
StineSarra Johansen
 

Yeaii hvor fedt, det er jeg glad for! Tusinde tak for svar ☺️❤️

Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar