2021-01-21-header-shaman-works-onlineforloeb-2880x1200

Meditation, healing og undervisning i temaer inden for spiritualitet og selvudvikling

De shamanistiske onlineforløb er kurser, der er opdelt i trin, som kan gennemføres over en kortere eller længere periode efter eget valg.

Find hjem til DIG
på rejsen ud af ensomheden

En rejse ind i 5 grundlæggende forståelser for ensomhed, der hver især healer og styrker din iboende evne til at finde hjem til DIG.

KØB NU

Tag dig selv (helt!) alvorligt

En forløsende rejse ind i de styrkefelter, der giver dig mulighed for at tage dig selv (helt!) alvorligt - og forvente det samme af verden omkring dig.

KØB NU

Menneskets højærværdige natur

En healende rejse ind i din dybeste bevidsthed om at være højærværdig - værdig, ren og i balance med din sjæl, kanaliseret fra Seraphimfeltet.

KØB NU

Opgør med frygten for at gøre (eller sige) noget forkert

Shamanistisk healing og undervisning i at forstå og give slip på reaktioner og overbevisninger, der skaber frygt for at gøre eller sige noget forkert.

KØB NU

CLARITY ONLINEMODUL
Kanalisering og klarsyn

Et onlinekursus med grundlæggende introduktion til 11 principper for kanalisering og klarsyn, undervisning i anvendelse og praksis samt øvelser i kanaliseret healing.

KØB NU


Sjælevejens balance

En healende rejse ind i sårbare reaktioner på modstand i en styrkelse af din indre balance og evne til at oversætte (uvidende) kritik til healing og konstruktiv indre vejledning.

KØB NU

Lidenskab og længsel

6 healende perspektiver på kærligheden, i en  rejse til din indre balance og evne til at lade kærligheden og lidenskaben strømme fra et stærkt og rent fundament.

KØB NU

Din vej ud af komfortzonen med kærlighed til DIG

En rejse i 5 dele med dyb forløsning og mulighed for at give slip på fastlåsninger og begrænsninger og skabe et nyt momentum for din livsvej.

KØB NU

Healing af mønstre og årsager til skyld og skam

Et onlineforløb med shamanistisk healing og kanaliseret undervisning i at blive klogere på mekanismer og forståelser for fænomenerne skam og skyldfølelse.

KØB NU

Alfa & Omega

6 indgange til at styrke dit systems indstillinger i forhold til at træde ind i dit personlige lederskab - med undervisning i at skabe et healingsfelt fra din personlige kraft.

KØB NU

CLARITY ONLINEMODUL
Shamanistisk Grundkursus

Et onlinekursus i 12 lektioner med kanaliseret undervisning i grundprincipper inden for shamanisme i den nye tid, heriblandt energiarbejde, meditation og healing.

KØB NU

Healing af årsager til rastløshed og søvnløshed

6 tilgange til at slippe rastløshed og processer, der forstyrrer kroppens og bevidsthedens overgang til søvnlagene og dybere forståelse for bevidsthedens rejse mod indre ro.

KØB NU

Healing af årsager til fysiske ophobninger og overvægt

Healing, kanaliseret undervisning og fokus på at skabe bevidsthed på 6 tilgange til at forløse ophobninger, der har sat sig fast i kroppens depoter.

KØB NU

I Djengis Khans Ånd

En forløsende healingsrejse i ånden fra Djengis Khan, der samlede Mongoliet og satte en grundpille at styrke og kraft i menneskets kollektive bevidsthedsfelter.

KØB NU