Heksene i flammer og den åndelige smerte

2078-saet-sjaelen-fri-fra-braendemaerker-kronechakra-i-ild-1600x300

At blive henrettet ved afbrænding er en barsk kombination mellem ulidelig smerte og afmagt. Er der en underliggende vibration af magtsyge, fordømmelse, dominans og hån bag straffen, kan denne intention ydermere påvirke det henrettede menneskes overgang til de astrale virkeligheder.

Der er mange, mange mennesker, der i menneskets historie har forladt livet på denne måde, og gennem den fysiske smerte ved afbrændingen har indkodet den åndelige smerte ved afstraffelsen i de kollektive bevidsthedsfelter og den almenmenneskelige genetik.

I vores dages verden i det samfund, vi færdes i, er der ikke en overhængende fare for at blive henrettet ved afbrænding. Men frygten for afbrændingen, sammen med det had og pøbelvælde, der i mange tilfælde har fulgt med, kan sagtens ligge som en latent reaktion i vores nervesystem.

I billedet herover er der lagt en healende energi, der støtter forløsning af overbevisninger der svarer til at blive brændt på bålet - der er mange spirituelle mennesker, der har haft kontakt med tidligere liv og har set sig selv i en sådan sammenhæng, men en moderne variant kan være en oplevelse af at blive fordømt og udstillet, og reagere med smerte og afmagt.

Stil ind på billedet, og tag imod healingen, der strømmer til dig fra billedet, og brug gerne dit åndedrag ved på indåndingen at forestille dig at du trækker healing og lys ind, og på udåndingen at der bliver skabt forløsning, og der bliver lyst og rummeligt i dig.

Vil du vide mere? På forløbet "Sæt SJÆLEN fri" arbejder vi aktivt med at heale og forløse din dybeste bevidsthed om at frygte denne straf, og perspektiverer til det moderne samfund og ind til de sjælefelter, der gennem tiderne er trådt rent fra ilden og ind i de næste liv.

Læs mere om forløbet "Sæt SJÆLEN fri fra menneskets mørkeste tider"

 

1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar