Slavernes underkastelse brændt ind i krop, sind og sjæl

2069-saet-sjaelen-fri-fra-braendemaerker-slaveri-og-underkastelse-1600x300

Slaveri har eksisteret i årtusinder, i mange af jordens civilisationer, og dækker over at mennesker betragtes som andre menneskers ejendom.

Slaver har været holdt i underkastelse gennem lænker og fangenskab, psykisk og fysisk afstraffelse, dominans og hierarkisk prægning - og brændemærkning.

Er et menneske brændemærket af en slaveejer, der der tale om at være udsat for fysisk smerte og en stærk viljemæssig intention om at brændemærket skal være et konsolidering af menneskets status. Der skabes et aftryk, der kan sætte sig i følelser, tanker og krop hos mennesket.

I vores samfund er der (heldigvis) ikke en tradition for fysisk at brændemærke andre mennesker som sin ejendom. Men vi kan præge hinanden så stærkt på andre måder, også følelsesmæssigt eller psykisk, at vi med den sensitive bevidsthed, mange mennesker har i nutiden, kan reagere på det som en brændemærkning.

I billedet herover er der lagt en healende energi, der støtter forløsning af aftryk i krop, følelser og sind, der skaber følelser  som underkastelse og uligeværd.

Stil ind på billedet, og tag imod healingen, der strømmer til dig fra billedet, og brug gerne dit åndedrag ved på indåndingen at forestille dig at du trækker healing og lys ind, og på udåndingen at der bliver skabt forløsning, og der bliver lyst og rummeligt i dig.

Vil du vide mere?

På forløbet "Sæt SJÆLEN fri" arbejder vi bl.a. aktivt med at heale og forløse menneskets kollektive bevidsthed om at konsolidere underkastelse gennem brændemærkning, og din egen dybeste hukommelse om brændemærkning i dine forfædres oplevelser og samtid.

Der er EARLY BIRD til og med. d. 1. november til 495 kr. (herefter 995 kr.)

Læs mere om forløbet "Sæt SJÆLEN fri fra menneskets mørkeste tider"

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar