Offeret, bødlen og smertens sandhed

2070-saet-sjaelen-fri-fra-braendemaerker-tortur-og-dominans-1600x300

Traditionen for anvende tortur som tilgang til kommunikation er ubeskriveligt forfærdelig og inhuman - og er gennem tiderne også er blevet brugt i sammenhænge, hvor formålet har været at dominere offeret til at tilstå noget, der ikke er sandt. Tortur kan påføre så stærk smerte at vi kan få brændemærkeaftryk uden de behøver at være af ild - men er brændemærket sat gennem ild, er der en større sandsynlighed for at sjælen tager aftrykket på sig.

I alle tilfælde strider tortur imod universets lov om vi ikke må skade andre, uagtet forhistorie og kontekst, men i de tilfælde, hvor torturen er blevet brugt som manipulation for at få et menneske til at tilstå noget, der ikke er sandt for sjælen, kan der sættes aftryk - brændemærker - i menneskets sjælskarma.

Fordi tortur har været - og stadig er - et udbredt fænomen i verdens samfund, i forskellige sammenhænge og med forskellige intentioner, bag, er der også en væsentlig byrde i menneskets kollektive felter fra den smerte, torturen har påført menneskeheden.

I vores samfund er principperne bag tortur også stadig en del af vores bevidsthed, fordi frygten for smerte - både følelsesmæssig og fysisk - stadig er en del af vores hverdag.

Den lever i hukommelsen af de ældste af vores nulevende generationer, fra en tid hvor samfundet, menneskesynet og 2. verdenskrig har skabt et afgrundsdybt skel mellem autoritet og underordnet. Og den lever videre i kulturen, hvor mennesker udstiller og straffer hinanden følelsesmæssigt, fysisk og socialt, for at kunne dominere andre til at underordne sig deres eget livssyn.

I billedet herover er der lagt en healende energi, der støtter forløsning af aftryk i krop, følelser og sind, der skaber impulser, som gerne vil gå på kompromis med dine værdier og din sandhed, fordi frygten for smerten ved at stå ved dig selv er for overvældende.

Stil ind på billedet, og tag imod healingen, der strømmer til dig fra billedet, og brug gerne dit åndedrag ved på indåndingen at forestille dig at du trækker healing og lys ind, og på udåndingen at der bliver skabt forløsning, og der bliver lyst og rummeligt i dig.

Vil du vide mere?

På forløbet "Sæt SJÆLEN fri" arbejder vi bl.a. aktivt med healing af din dybeste bevidsthed om menneskehedens smertehistorie i forhold til tortur, manipulation og afpresning, og forløsning af de frygtantændinger der begrænser dig i dit livsmod og din livsudfoldelse.

Der er EARLY BIRD til og med. d. 1. november til 495 kr. (herefter 995 kr.)

Læs mere om forløbet "Sæt SJÆLEN fri fra menneskets mørkeste tider"

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar