Livsvejen brolagt med valg der gør ondt

2071-saet-sjaelen-fri-fra-braendemaerker-pisk-og-selvpaafoert-stigmatisering-1600x300

Selvpåført stigmatisering er et begreb der dækker over at brændemærke eller påføre sig selv smerte for at holde sig i en bestemt mental, følelsesmæssig eller eksistentiel tilstand. Det vil vi som mennesker typisk gøre, hvis vi har en opfattelse af at tilstanden er god eller nyttig for os.

Gennem stigmatiseringen bliver tilstanden sat ind som et aftryk i os, og hvis smerten er høj nok, og symbolet er stærkt nok. kan aftrykket sætte sig helt ind i vores karma og vores sjæl.

Den selvpåførte brændemærkning har typisk været anvendt som tilknytning til religiøse eller værdimæssige fællesskaber såvel som spirituelle ritualer, men kan også have et udtryk som tvangshandling.

Forskellen på frivillig og påtvunget brændemærkning er at den brændemærkede er medskaber af intentionen, der ligger i aftrykket. I vores samfund vil hukommelsen om selvpåført stigmatisering derfor typisk virke kraftigst gennem følelsesmæssige tilstand som selvfornægtelse eller forskellige varianter af selvhad, eller som en intuitiv vilje til at vælge den mest smertefulde løsning eller vej.

 

I billedet herover er der lagt en healende energi, der støtter dig i at give slip på impulser, der gerne vil vælge det tunge og smertefulde, så der bliver frihed til at kunne tilvælge det strømmende og livfulde.

Stil ind på billedet, og tag imod healingen, der strømmer til dig fra billedet, og brug gerne dit åndedrag ved på indåndingen at forestille dig at du trækker healing og lys ind, og på udåndingen at der bliver skabt forløsning, og der bliver lyst og rummeligt i dig.

Vil du vide mere?

På forløbet "Sæt SJÆLEN fri" arbejder vi bl.a. aktivt med healing til opløsning af overbevisninger om at skulle påføresig selv smerte eller tvang for at have en eksistensberettigelse, og skaber kontakt til de lysende felter af sjæle og engle, der støtter menneskeheden i at tilvælge balancen gennem den sjælelige visdom.

Der er EARLY BIRD til og med. d. 1. november til 495 kr. (herefter 995 kr.)

Læs mere om forløbet "Sæt SJÆLEN fri fra menneskets mørkeste tider"

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar