Sjælens karma i brændemærkning af ånden

2072-saet-sjaelen-fri-fra-braendemaerker-spirituel-og-energetisk-braendemaerkning-1600x300

I menneskets historie har ritualer og spiritualitet fulgtes ad i en lang række traditioner inden for forskellige former for trosretninger og religioner.

I ritualerne ligger der en praksis, hvor man skaber gunstige betingelser for at forstærke et bestemt energiaftryk - nogle traditioner har arbejdet primært gennem det åndelige, men mange traditioner har beskæftiget sig aktivt med i ritualerne at kunne bryde igennem til de fysiske lag.

Hvis en tro er stærk nok - man kan sige at hvis tilstrækkeligt mange mennesker tror tilstrækkeligt på det samme - kan behovet for en rituel praksis være nedtonet. Den åndelige brændemærkning kan ske ved at troens styrke i sig selv kan være stigmatiserende over for mennesker, der er i undertal eller afmagt.

 

I billedet herover er der lagt en healende energi, der støtter dig i at give slip på din hukommelse i krop, sind og sjæl og åndelig brændemærkning, og derved skabe balance og styrke fodfæstet i din eksistensberettigelse.

Stil ind på billedet, og tag imod healingen, der strømmer til dig fra billedet, og brug gerne dit åndedrag ved på indåndingen at forestille dig at du trækker healing og lys ind, og på udåndingen at der bliver skabt forløsning, og der bliver lyst og rummeligt i dig.

Vil du vide mere?

På forløbet "Sæt SJÆLEN fri" arbejder vi bl.a. aktivt med healing til din dybeste hukommelse om stigmatisering gennem nedbrydende udveksling med andre mennesker - i menneskets historie såvel som din egen - og du modtager støtte til din proces med at sætte SJÆLEN fri i din bevidsthed om at være menneske.

Læs mere om forløbet "Sæt SJÆLEN fri fra menneskets mørkeste tider"

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar