Sjælens lys bliver til healing i dit chakrasystem

2097-aabning-af-dit-hjertechakra-lanterne-karina-bundgaard-shaman-works-2880x1200

Chakrasystemet, eller energisystemet, er en kompleks anordning af elektriske strømninger med kobling til både organismen, energien omkring os og den iboende dynamik, der styrer energisystemet indefra - nervesystemet.

Chakrasystemet er traditionelt set inddelt i et antal kraftcentre, og hvert af disse kraftcentre har sin egen vibration (eller frekvenssammensætning), og kan ses som en anordning, der producerer energistrømninger indenfor et bestemt frekvensspektrum.

Chakracentrenes funktioner har i min erfaring en nøje sammenhæng med hvor i fysiologien, de er placeret - om det er kropsbevidsthed, fysiologiske funktioner, nervesamlinger.

Sjælen bliver til kærlighed i dit chakrasystem

Sjælen er en del af den energi, vi udveksler med verden omkring os - i det, der kaldes de højere bevidsthedslag.

Som jeg ser det er sjælen ikke noget, der kommer til os, som vi skal lære at forstå. Sjælens vibrationslag har altid været en del af os, og det er vores forståelse af disse vibrationslag som en sammenhængende enhed, der giver os en fornemmelse af det, vi kalder sjælen.

Mange mennesker identificerer sjælen med et højere aspekt af os selv, der ikke er bundet af instinkter, følelsesmæssig fastlåsning og overlevelse.

Sjælens lys forbindes med energi, der strømmer ind til os som noget rent, healende og forløsende.

Og når sjælens lys rammer ind i chakracentrene skabes der noget, der nogle gange nærmest er magi.

Perspektiv, klarhed, kærlighed.

[Energibillede] Sjælens lys bliver til healing i dig

Billedet er forstærket med energi, der støtter opmærksomheden på dine chakracentres transformation af sjælslyset til healing i dig.

Hvis du føler for det, kan du før du stiller ind på billedet, udvælge et chakracenter, du gerne vil fokusere på at mærke efter i - fx hjertechakraet. Det kan du gøre ved at forestille dig at du meget nænsomt trækker vejret gennem hjertet et par gange før du starter.

Selvom du fokuserer på et enkelt chakra, så strømmer sjælslyset i hele systemet - ligesom det altid gør.

 
Kig på billedet, og tag imod energien, der strømmer fra det.
 
Du kan vælge at holde opmærksomheden i kortere tid, et par åndedrag, eller at fordybe dig og lade dit system samarbejde om forløsning og balancering så længe du ønsker det.
 
Vejledende er at 10 sekunder er nok til at skabe en bevægelse, få minutter passiv selvhealingsproces og fra 5 sætter dit system i aktiv forløsning. Det er ok at holde pauser og lukke øjnene ved længerevarende fordybelse. Du kan afrunde ved at tage en kontrolleret, dyb vejrtrækning og på udåndingen give slip på forbindelsen med billedets energi.

2097-aabning-af-dit-hjertechakra-lanterne-karina-bundgaard-shaman-works-2880x1200.jpg


Vil du vide mere?

D. 16.-20. december holder jeg et onlineforløb, hvor du modtager dyb healing og åbning til at transformere sjælens lysende energi til HJERTEKRAFT - som styrker dit udgangspunkt for at kunne udtrykke sjælen og kærligheden gennem det at være menneske.

Læs mere om "Åbning af dit hjertechakra & Kontakt med din HJERTEKRAFT"


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar