Djengis Khan og englene over de Mongolske Sletter

2120-djengis-khan-statue-blaa-himmel-2880x1200

Kanalisering d. 12. januar 2020

"Jeg er Djengis Khan.

Jeg er ånden, der våger over de Mongolske Sletter. Jeg er Kraften, de Mongolske krigere førte med sig ud på togterne i mit navn. Den Store Ånd, Kraften i alt som er, tæmmet og tøjlet gennem en krigers sind, en høvdings arv.

Beseglet i blod og sjæleskrig, triumf og tragedie, lod min sjæl sig opløfte og falde. Og satte en søjle i menneskehedens historie, som I ikke ville glemme.

Jeg er Djengis Khan.

Min sjæl er så ren som din sjæl, min vej er så stor som din. Jeg har ventet på dig, sjælefrænde fra Arcturus. Sirius. Plejaderne.

Lad os sammen åbne de døre, jeg fandt begravet i de mørkeste afkroge af mine krigeres sjæle og i mine ofres frygt. Og vise lyset vej derind.

Lade det udfolde sig gennem tid og rum i det Mongolske Rige til arven, der er båret i min ånd.

Jeg er Djengis Khan.

Jeg træder ind i den nye tid. Træd ind i lyset med mig i min sande form. I den form, jeg altid har haft, og altid vil have. I kender mig fra stjernehimlens lysende kraft.

I denne form er jeg Ærkeenglen Orion.

Den reneste af de rene. Den viseste af de vise. Mine krigere er engle som jeg er. Vi hidkalder lysets støtte for at kunne rejse os igen. Finde heling i det, vi har skabt, og tilgivelse i det, vi har gjort. 

Et arbejde i mørket for lyset.

Gennem lyset i dig, bed for lyset i alt som er. Og lad englene rejse sig over de Mongolske Sletter og bringe heling, lindring og forsoning for gamle tiders gerninger i nye tiders kraft."


1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png

Karina Bundgaard
Ny tids shaman

5 dages healingsforløb 20.-24. januar: I Djengis Khans Ånd


Relaterede blogindlæg

Kanalisering: Djengis Khan og englene over de Mongolske Sletter

Blogindlæg: Djenghis Khans Ånd

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar