Har du husket at ELSKE dit fedt i dag?

2039-kropsbevidsthed-fra-kernen-grid-kroniske-undtagelsestilstand-karina-bundgaard-1200x628

Fedt er ikke bare fedt. Det vidste du garanteret godt i forvejen.

Både det fedt, vi indtager, og det fedt, vi deponerer som brændselsdepoter i kroppen, er en række varianter over samme tema.

Men har du også tænkt over at de fedtdepoter, vi har, også er en del af vores fantastiske systems psykosomatiske intelligens?

At strukturen, placeringen, størrelsen af et depot kan have sin egen betydning?

Og hvis der er nogle bestemte steder, hvor dit system helst vil deponere energioverskuddet i fedt-form, kan det være en naturlig del af kroppens evne til at skabe balance.

Derfor er det vigtigt, ligegyldigt om du er glad for dine fedtdepoter, eller du gerne vil ændre dem, at sende dem kærlighed.

Hvis du gerne vil mindske dem er det givetvis ikke så ligestil ligefrem at elske dem - Rom blev ikke bygget på en dag - men kærlighed i form af gode tanker, god energi og anerkendelse af at de er en del af dig og din overordnede balance, er en rigtig god start.

Hvis du har lyst kan du tage dig et øjeblik lige nu og her, og sende kroppens fedtdepoter en tak for at være en del af dig - uanset om dem, du har, er har små eller store, om du er glad og tilfreds som de er, eller gerne vil ændre noget.

Og HVIS der nu er nogle særligt fremtrædende steder, som du tænker fortjener en ekstra sending kærlige tanker (mormorarme *host host*), så gør endelig det.

På forløbet "Healing af årsager til fysiske ophobninger og overvægt" modtager du healing til at slippe den form for værdiladning i forhold til kroppens fedtdepoter, som fastlåser depoterne fremfor at styrke kredsløbet - læs mere gennem linket herunder.


Onlineforløb d. 14.-21. februar eller via videodeltagelse
Healing af årsager til fysiske ophobninger og overvægt

2132-den-noegne-sandhed-1600x300.jpg

EARLY BIRD tom. d. 3. februar til 495 kr.

Deltagelse online eller som video - med mulighed for at deltage live alle hverdage d. 14.-21. februar. 

Læs mere om "Healing af årsager til fysiske ophobninger og overvægt" d. 14.-21. februar


1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png
Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar