Sig JA til sensitivet og FARVEL til støj i systemet

Sensitivitet som begreb er i dagens Danmark blevet allestedsnærværende.

Noget af det, der fylder meget for både mennesker og samfundet er den høje andel af sensitive børn, der af forskellige årsager ikke trives i den struktur, deres liv er opbygget i.

Det er meget tydeligt, når børn ikke trives, fordi de ikke kan og skal klare sig selv. Så engagementet fra de voksne omkring dem er med til at gøre det synligt for verden omkring at der er tale om individer, der kan have brug for støtte på den ene eller den anden måde.


2100-sideopdeling-1000x120.png

Der er også mange voksne, der er sensitive - og begreber som "særligt sensitiv" og "empat" har været med til at gøre det lettere at finde en identitet i at kunne mærke energi, stemninger og følelser i sig selv og andre. Sansninger, som samfundet ellers ikke har haft en tradition for at anerkende som en del af menneskers naturlige måde at opfatte verden på.

Som voksne har vi ikke den samme evne som børnene til at give vores system afløb for den overstimulering og overbelastning, det kan medføre at være sensitiv. Det kan ude i samfundet blive opfattet som dysfunktionelt at være for tydelig i de reaktioner, det kan være fuldstændigt naturligt at have med et hypersensitivt system.

Så vi gør rigtig meget for at gemme reaktionerne væk, og fungerer så godt vi kan ude i verden. For det er det voksne gør.

Og det er der for så vidt ikke noget galt i - overhovedet - så længe vi kan holde til det. Hvis alle vi voksne reagerede på samme måde som da vi var børn, ville samfundet have svært ved at fungere.

Men hvis vores system begynder at blive overbelastet, overfyldt af støj, kan vi blive så påvirket af det, at vi begynder at gå i stykker. Og det er IKKE meningen.


2100-sideopdeling-1000x120.png

Jeg er selv sensitiv. Den er en integreret del af hver dag i mit liv.

Det er blandt andet sensitiviteten der gør det naturligt for mig at arbejde med energi, guider og kanalisering.

Sensitiviteten giver mig nogle fordele i forhold til det jeg arbejder med, men det er også et præmis at skulle holde mit system rent og støjfrit for at kunne fungere.

Jeg har udviklet nogle metoder inden for healing som arbejder med neddæmpning af støj i systemet, og andre metoder som arbejder med at tænde for kroppens egen evne til at holde systemet i ro.


2100-sideopdeling-1000x120.png

På det forløb jeg holder d. 13.-20. marts (som du kan deltage på online eller som videodeltagelse, hvis du er forhindret når jeg holder healingerne) tager jeg alt det i anvendelse, jeg har samlet med mig.

Temaet er "Healing af årsager til rastløshed og søvnløshed", og der er i alt 6 meditationer med healing kanaliseret undervisning. Måske du endda kan blive klogere på dig selv, din sensitivitet, eller forstå dem omkring dig på en ny måde.

Du har mulighed for at se webinaret "Støj i systemet" og mærke efter om undervisningsformen tiltaler dig, og om healingen virker for dig, før du tilmelder dig.

Og så er der EARLY BIRD til og med d. 2. marts.

LÆS MERE OG TILMELD "Healing af årsager til rastløshed og søvnløshed"


1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar