[Energibillede] Aktiv støj kan forstærke de mindste impulser til chokreaktioner

1068-healing-af-choktraumer-karina-bundgaard-skov-1200x628

Aktiv støj er en betegnelse for uro i systemet - krop, følelser, underbevidsthed, tanker, nervesystem - som ikke er en del af en konstruktiv proces. Støj, som systemet har én prioritet omkring - nemlig at den skal neddæmpes så meget som muligt fordi den ikke tjener et formål.

Det kan sammenlignes med et økosystem, der er ude af balance. Støjen er et naturlig biprodukt af økosystemets cyklus, og et økosystem i balance formår at holde støjniveauet på et niveau, der ikke forstyrrer økosystemet selv.

Men hvis der er noget, der går galt, så produktionen af støj bliver for høj, og støjen lagres i økosystemet, kan det begynde at forstyrre balancen. Og selv hvis balancen genoprettes, kan for meget oplagret støj påvirke cyklussen.

Den type af biprodukt, jeg kalder aktiv støj, er reminiscenser af stresstilstande, stressreaktioner, chokreaktioner, traumereaktioner og pres fra undtagelsestilstande. Den slags, der er beregnet til at forstærke impulser fra alarmsystemet.

Det kan føles som små spjæt inden i, eller ligefrem små chok, også i situationer der slet ikke burde fremprovokere en reaktion.

I en samtale, hvor systemet reagerer på små ændringer i intonation og stemmeleje hos den anden. På motorvejen, hvor reflekserne har en naturlig opmærksomhed på de andre biler i trafikken. I dine egne tanker, hvor reaktioner på at have glemt noget eller gjort noget forkert skaber en reaktion.

I de her situationer burde der slet ikke være andet end en observation af at alt er som det skal være - eller måske en erkendelse af at der skal foretages en ændring i god ro og orden.

Men hvis de subtile impulser fra alarmsystemet bliver forstærket gennem et system, der er fyldt til randen med tanker, følelser, stress, spændinger og andet, der kræver energi og opmærksomhed, kan de komme til at fylde meget mere end det egentlig er meningen de skal.

Hvis systemet er fyldt med aktiv støj kan selv det mest afbalancerede indre komme til at give spjæt og overreaktioner.

I alle mine 1:1 sessioner, meditationer, webinarer og kurser er neddæmpning af aktiv støj en vigtig prioritet - for hvis der er for meget aktiv støj kan vil alt det andet arbejde ellers ikke kunne komme til sin ret, endsige mærkes.

Det er også omdrejningspunktet for den første meditation med healing og kanaliseret undervisning på forløbet "Healing af årsager til rastløshed og søvnløshed", som du kan læse mere om HER.

Afspænding og forløsning af aktiv støj

Et energibillede er forstærket med energi - ligesom shamaner og andre energiarbejdere skaber talismaner ud af stoflige ting som krystaller og sten.

I billedet herunder (som du også finder øverst i artiklen) har jeg lagt en forstærket energi, der støtter healing og neddæmpning af aktiv støj i dit system. Vejledning til hvordan du tager imod healingen står under billedet.

1068-healing-af-choktraumer-karina-bundgaard-skov-1200x628.jpg

Kig på billedet, og tag imod energien, der strømmer fra det. Hvis du ikke fornemmer noget, kan du med støtte fra dit åndedræt forestille dig at du på indåndingen lader lyset fra billedet strømme ind som healing og fred til dit system, og på udåndingen forestille dig at du giver slip på det alt det støj, du ikke har brug for.

Du kan vælge at holde opmærksomheden i kortere tid, et par åndedrag, eller at fordybe dig og lade dit system samarbejde om forløsning og balancering så længe du ønsker det.
 
Vejledende er at 10 sekunder er nok til at skabe en bevægelse, få minutter opstarter en passiv selvhealingsproces og fra ca. 5 minutter sætter dit system i aktiv forløsning. Det er ok at holde pauser og lukke øjnene ved længerevarende fordybelse. Du kan afrunde ved at tage en kontrolleret, dyb vejrtrækning og på udåndingen give slip på forbindelsen med billedets energi.


Healing af årsager til rastløshed og søvnløshed
EARLY BIRD 495 kr. udløber mandag d. 2. marts

2137-rastloeshed-og-soevnloeshed-1600x300.jpg

6 tilgange til at slippe rastløshed og processer, der forstyrrer kroppens og bevidsthedens overgang til søvnlagene.

6 webinarer, der giver dig en dybere forståelse for bevidsthedens rejse mod indre ro.

Læs mere og tilmeld "Healing af årsager til rastløshed og søvnløshed

 

1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar