Er du Alfa eller Omega?

En af de vigtigste livslæringer for mig har været at forstå principperne bag alfahierarkiet, og hvordan det kan have en væsentlig betydning for hvordan vi som mennesker kan opleve at blive mødt ligeværdigt og føle os inkluderet i fællesskaber.

Jeg har brugt mange år på at følge impulser til at jeg blev nødt til at give plads til andre før mig selv, fordi det har føltes unaturligt at skulle møde modstanden fra den stærke selvfølelse, det for nogle mennesker føles så naturligt at udvise både i konflikter og som en naturlig tilstand.

Helt basalt kan man se det som alfa-indstillinger og omega-indstillinger. Men modsat i dyrenes alfahierarkiske fællesskaber behøver vi som mennesker ikke at indordne os under at alfa betyder leder, og omega betyder lavest i hierarkiet.

Det, der betyder noget, er om vi kan stå fast i os selv, i en stærk synergi med vores værdier og indre kraft, fra lige præcis den indstilling, der er mest naturlig for hver af os.

For det er ikke kun primitive handlinger, vi mødes i som mennesker. Det er heller ikke kun kropssprog, intonation, intention og insinuation.

Vi kan møde hinanden i en velvilje, der - når den strømmer gennem vores egen dybeste kraft - udvisker skellene mellem alfa og omega, og sætter alle mennesker i en ligeværdig position.

Alfa & Omega
6 shamanistiske perspektiver på at tage lederskab i dit liv

I april holder jeg et onlinekursus i 6 dele om, hvor vi gennem healing, urkraft og shamanistisk energiarbejde styrker dit systems indstillinger i forhold til at træde ind i dit eget personlige lederskab.

✔ EARLY BIRD 495 kr. tom. d. 19. april
✔ Deltag online eller forskudt som videoundervisning
✔ 6 shamanistiske perspektiver på dit personlige lederskab

LÆS MERE

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar