[Meditation] Åndedrætsøvelse & URKRAFT

776-kontakt-med-jordens-urkraft-karina-bundgaard-952x498

Din URKRAFT strømmer naturligt i dig hele tiden.

Den er en dynamisk strøm af intelligente impulser, der kan give dig en samlende fornemmelse af dig selv og din rolle i fælleskabet.

Hvis du har en afbalanceret identitet i fællesskabet, bidrager urkraften både til din egen styrke og samtidig også til fællesskabets fundament.

Men hvis du - generelt eller sporadisk - ikke har en harmonisk oplevelse af at være en del af fællesskabet, følger din urkraft de blokeringer, det skaber i dine energistrømme, tanker, følelser og handlinger.

Urkraften kan forstærke blokeringerne og deres mønstre, og kan også give dig mulighed for at skabe momentum i din situation - gennem et vredesudbrud, en skarp bemærkning eller andet, der gennembryder dine normale kodeks for handling og social interaktion.

Men urkraften kan også komme til at sidde fast som en del af forsvarsværker og reaktionsmønstre, som det bliver endnu sværere at give slip på, fordi urkraften får dem til at føles så RIGTIGE.

Jeg har lagt energi i musikken og billedet i videoen herunder. På ganske få åndedag kan du mærke efter om metoden virker for dig, og om din energi kommer til at strømme lidt mere frit og fuld af kraft.


Alfa & Omega
6 shamanistiske perspektiver på at tage lederskab i dit liv

I april holder jeg et onlinekursus i 6 dele om, hvor vi gennem healing, urkraft og shamanistisk energiarbejde styrker dit systems indstillinger i forhold til at træde ind i dit eget personlige lederskab.

Vi arbejder i en hel meditation gennem åndedræt og bevidsthed med at hjælpe din urkraft med at strømme frit og balanceret i hele dig.

✔ EARLY BIRD 495 kr. tom. d. 19. april
✔ Deltag online eller forskudt som videoundervisning
✔ 6 shamanistiske perspektiver på dit personlige lederskab

LÆS MERE

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar