#2 TABU | Alle mennesker har trælse tanker...

22.1-saet-dig-fri-fra-dine-indre-daemoner-kvinde-dreadlocks-1200x628

I dag er det tid til #2 TABU, som handler om trælse tanker.

Hvilke tanker, der er trælse, er forskelligt for os allesammen, og selvfølgelig afhængig af situationen, de dukker op i. Forskellige grader af trælse tanker kunne fx være, at:

  • Tænke grimme ting om sig selv.
  • Tænke grimme ting om andre mennesker.
  • Forestille sig modparten i en ophedet debat tage turen ud af vinduet.
  • Indsæt selv flere...

Det gælder for alle trælse tanker, at de kommer et sted inde fra os selv, hvor vi ikke er i balance

Som jeg skrev om #1 TABU om irritabilitet, så gælder det, at jo mere uforløst følelsen er, desto kraftigere påvirkning - og i tilfældet med tankerne, desto mere ude af kontrol kan tankerne også fremstå.

Det er et tabu i vores kultur og samfund at kunne være åben om at have sådannetanker, fordi vi skynder os at vurdere vores egen og andres værdier og personlighed på dem.

I virkeligheden er vi et samfund bestående af masser af ordentlige mennesker, der sagtens kan håndterede helingsprocesser, som de trælse tanker er symptomer på - men hvis vi på grund af tabuet føler os alene og forkerte over at have dem, kan det blokere for helingsvejen og den indre balance

#2 TABU handler om at alle mennesker potentielt kan opleve at følelsesmæssig ubalance finder en vej ud til bevidstheden som trælse tanker - som det er vigtigt at heale indefra, i stedet for at skabe en skjult (og måske skamfuld) identitet i at have

Og det er et af de emner, vi modtager healing til på 2. pinsedagskurset d. 24. maj - uanset om du genkender at kunne have trælse tanker fra dig selv, eller du genkender at være blevet mødt af dem fra andre, vil healingen kunne være relevant.

Hvis du klikker på linket herunder har du mulighed for at se en video med smagsprøve på healingen og undervisningen på mandag.

Kursus i Aarhus C og online d. 24. maj
22.4-saet-dig-fri-fra-dine-indre-daemoner-kvinde-dreadlocks-1600x300
Sæt dig fri fra dine indre dæmoner
Pris: 1400 kr. (ratebetaling mulig)

Velkommen til en dyb og nærværende kursusdag, der gennem healing og undervisning støtter din krop og bevidsthed i at sætte dig fri fra resonans med tung og mørk energi - se video med smagsprøve på healing og undervisning gennem linket.

SE VIDEOEN & BOOK DIN PLADS


2282-portraet-karina-hvid-bluse-1200x1200

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar