#1 TABU : Irritabilitet, tung energi og dissocierede reaktioner

22.4-saet-dig-fri-fra-dine-indre-daemoner-kvinde-dreadlocks-1600x300-reklame

Kender du de dage, hvor irritabiliteten venter som et dårligt-humør-monster?

Hvor det kan føles som om det meste er ligemeget, og det ikke giver bare en lillebitte tilfredsstillelse at hverken trøstespise eller give nogen en uprovokeret, men (selvfølgelig) velfortjent opsang?

Og hvor en lille disputs kan udvikle sig til et meningsløst skænderi, hvor der måske endda bliver sagt grimme ting, som det kan føles meget svært at tage tilbage

Hjemme hos os kalder vi det "Zombier".Altså tung energi, der gør, at vi som mennesker kan opleve at blive uforholdsmæssigt irritable, uden det giver mening hvorfor.

Energien kommer typisk som en påvirkning udefra, men har brug for at kunne skabe resonans et sted inden i os selv.

En     

Hvis vi har uforløste følelser og låsninger i os selv, kan det være, vi resonerer med. Jo mere uforløst, desto kraftigere påvirkning. Det vil sige at jo mere ubevidst vi er om de tunge følelser, der ligger bag vores forsvarsværker, desto kraftigere er påvirkningen også.

Hvis vi er trætte, sultne, stressede eller på andre måder ikke i topform, kan det gøre det endnu værre - og under påvirkning fra alkohol eller andre rusmidler kan det ramme helt ved siden af vores egentlige natur.

#1 TABU handler om at vi under pres fra tung energi kan reagere med så voldsom irritabilitet, at vi tænker, siger eller føler noget, som vi dybest set er fremmedgjort fra

Og det er et af de emner, vi modtager healing til på 2. pinsedagskurset d. 24. maj - uanset om du genkender irritabiliteten fra dig selv, eller du genkender at være blevet mødt af den fra andre, vil healingen kunne være relevant.

Hvis du klikker på linket herunder har du mulighed for at se en video med smagsprøve på healingen og undervisningen på mandag.

Kursus i Aarhus C og online d. 24. maj
22.4-saet-dig-fri-fra-dine-indre-daemoner-kvinde-dreadlocks-1600x300
Sæt dig fri fra dine indre dæmoner
Pris: 1400 kr. (ratebetaling mulig)

Velkommen til en dyb og nærværende kursusdag, der gennem healing og undervisning støtter din krop og bevidsthed i at sætte dig fri fra resonans med tung og mørk energi - se video med smagsprøve på healing og undervisning gennem linket.

SE VIDEOEN & BOOK DIN PLADS


2282-portraet-karina-hvid-bluse-1200x1200

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar