NATURKRAFTEN i de nutidige civilisationer

2021-09-13-spirit-reklame-onlineforloeb-klar2880x1200

Som nutidige mennesker er det muligt at tage vores naturkraft tilbage - og træde ind i en bevidsthed om at være en del af naturen, i balance med vores egne, nutidige præmisser.

Selvom det, vi kalder naturen, samlet set er meget større end menneskeheden, så er vi lige så forbundet en del af naturen som alle de andre enheder, der skaber den store helhed.

Og vi bærer et ansvar for at være med til at holde naturens balance - ikke kun gennem vores handlinger og gerninger, men gennem bevidstheden om hvem vi er.

I weekendens arbejde med at ankre hver vores individuelle symbiose med naturkraften, skaber vi en dybtklingende forståelse for hvordan vi er en forlængelse af alt andet på jorden.

Der er nemlig masser af det, mennesket allerede har skabt, som er en styrkelse af naturens kraft - og som enten er blevet glemt, eller ikke set, er en stærk ressource og kilde til naturkraft.

Mange af os kan bedre anerkende kraften, når vi forholder os til fortidens jungletempler, pyramider, bosættelser og vartegn - men naturkraften strømmer også i nutidige bebyggelser, i den digitale kommunikation, i kollektive tankestrømme, i menneskeskabte genstande.

Forskellen er bare at det er os - det nutidige menneske - der er skaberen.

På SPIRIT SHAMAN | NATURKRAFTEN I CIVILISATION OG SAMFUND forbinder vi os til den oprindelige naturkraft, hvorfra vi kommunikerer med energistrømninger i arkitektur, struktur, teknologi samt digitaliserede energistrømme - og øver os i kanalisere naturkraften i vores egne gerninger og skabelser.

1. NATURKRAFTEN i det nutidige samfund
2. SKABELSESKRAFTEN i forarbejdede genstande
3. NATURKRAFTEN i arkitektur og stoflige konstruktioner
4. NATURKRAFTEN i teknologi og digitaliserede energistrømme
5. Ankringsmeditation og undervisning i healing og energiarbejde

Pris: 1995 kr. for begge weekendens kurser (Aarhus, online eller senere som videoundervisning) samt SPIRIT SHAMAN onlineforløbet.

LÆS MERE OG TILMELD


Vel mødt !

2282-portraet-karina-hvid-bluse-1200x1200

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar