Produkter

Galaktisk Lysarbejde

DKK 599.00 (including 25% moms)

Træd ind i et nyt niveau som lysarbejder gennem undervisning i grundprincipper, energimæssig styrkelse af dine egne evner ved samarbejde med nogle af de mest kendte, større armadaer i Ashtar Kommandoen, og opbyggelse af erfaring i at tune ind på at støtte lysstyrkerne fra luften.

DKK 599.00 (including 25% moms)

Galaktisk undervisning i clearing og energimæssig robusthed og håndtering af 6 entitetstyper gennem meditation, energiarbejde og styrkelse af energilegemet.

DKK 599.00 (including 25% moms)

Velkommen til i alt 6 undervisninger, hvor du hver gang bliver præsenteret for to avancerede - og effektive - lysarbejderteknikker, der virker særligt effektivt sammen. Som deltager tager du teknikkerne med dig som nye, intuitive kompetencer såvel som inspiration til din egen eventuelle bevidste lysarbejderpraksis.

DKK 599.00 (including 25% moms)

Velkommen til Galaktisk Lysarbejde for TEMPELRIDDERE, der tager fortælle- og energimæssigt afsæt i legenderne om tempelridderne, og deres virke på jorden og kosmos.

DKK 599.00 (including 25% moms)

Et undervisningsforløb i 6 dele, hvor vi arbejder gennem meditation, visionsrejsefortællinger, energiarbejde og healing med essentielle temaer for at kunne genkende og overvinde/afvise mørkets kræfter - fra hverdagsplanets balance til kampene i de galaktiske sfærer.

DKK 599.00 (including 25% moms)

I dette galaktiske lysarbejde træder vi ind i narrativ, hvor vi gør op med stagnerende, negative energifelter (plasmafelterne, eller dæmonfelterne) der ligger omkring jorden, og som mennesker kan blive påvirket negativt af i tanker, følelser og adfærd.

DKK 550.00 (including 25% moms)

6 undervisninger med visionsrejsefortælling, meditation, healing, grounding og astralrejsemeditation, der fører os ind i et samarbejde med styrker fra galaktiske nationer, som er engageret i fredsarbejde omkring Jorden.

DKK 100.00 (including 25% moms)

I dette lyarbejde engagerer vi os i en jagt på individer fra en entitetstype, der lokker og opildner mennesker til skabe kontakt med ubalancerede følelsesmæssige tilstande, hvorfra der blandt andet kan fremprovokeres et latent misbrug af alkohol og andre substanser ind i aktiv status, med heraf følgende uhensigtsmæssig menneskelig adfærd.