ZENIT 2022 er et energetisk onlinesummet arrangeret af Havanna Luma, med workshops og indlæg fra nogle af Danmarks bedste energiarbejdere og undervisere, indenfor hver deres felt. Her finder du kvalitetsundervisning i et bredt spektrum og i forskellig længde á 1-3 timer, med "Valget" som toneangiver.

Kickstart dine nye livsopgaver i indgangen til Vandbærerens Tidsalder

Varighed: 1 time og 13 minutter - afholdt på ZENIT 2022 onsdag d. 23. februar

Et foredrag med healing og kanaliseret undervisning om de energimæssige strukturer bag livsopgaver, transition mellem energimæssige æraer og en øvelse i at træde ind i nye energier og livsopgaver.

Ved skiftet til alle nye æraer er der en naturlig balance i at frisætte det, der ikke af sig selv kan følge harmonisk med fra det gamle til det nye.

Cyklusser med frisættelse og skabelse er en essentiel del af livet som menneske, og de strømmer i de dybeste bevidsthedslag såvel som i den lavpraktiske hverdag.

I tidsintervaller fra time til time, dag til dag, år til år. I skift mellem livspartnerrelationer. I job- og karrieremæssige skift. I livstemaer og underbevidste helingsprocesser.

Energistrømmene fra de større perspektiver skaber også sådanne cyklusser. Planetariske fænomener og forskydninger i galakserne – måske kender du selv til fænomenet retrograd, der opstår når jorden passerer en af solsystemets andre planeter, og for mange mennesker skaber en mærkbar ændring i rotationskraften.

Netop i disse år står vi i et megastort, massivt energimæssigt skifte fra én 2000 års æra til en ny 2000 års æra.

Omfanget af dette kæmpestore skifte rækker ind i de dybeste dybder af sjælsvejen, og i balancen med de livsopgaver vi har arbejdet med indtil nu.

Vi kan i sådan et skifte opleve at en stor del af vores gamle livsopgaver bliver udfaset, fordi energistrømmene er så kraftfulde og grundlæggende bærer en helt ny energi.

Det kan medføre en fornemmelse af opbrud og anarki hos det enkelte menneske såvel som på verdensplan, som en del af åbningen til at skabe strømme af samling og mening i de nye energier.

Og som mennesker kan vi stå med en oplevelse af at intet giver mening, samtidig med at det der er en masse nyt, der gerne vil frem og ud i verden.

I denne kanaliserede workshop med healing, undervisning og øvelser modtager du som deltager energimæssig støtte til at udfase energien og programmerne fra den gamle æra på bedste og harmoniske vis, for at give plads til at kunne tage imod de nye opgaver fra sjælen, guiderne og universet.

Vi fordyber os i hvordan vi kan kickstarte energistrømmene fra de nye livsopgaver harmonisk i de rammer, som vi har udfoldet sjælsvejen i tiden før Vandbærerens tidsalder.

Sjælsbalancen i den personlige livsvej og flowet i forretningen

 

I en spirituel business er det muligt at implementere de samme markedsføringsstrategier, annoncering og forretningsmodeller som i alle andre erhverv.

Men går du en livsvej, der er guidet af intuition og spirituel kontakt, kan selv den bedste forretningsplanlægning komme til kort, hvis der ikke er balance mellem din personlige udvikling og din forretningsmæssige udfoldelse.

Ude i det ikke-spirituelle samfund kalder vi det at strømline energien i det, vi sælger for blandt andet branding, firmaværdier, visionsstrategi.

I en spirituel business er det i høj grad energien og intentionen bag ydelserne og produkterne, der er bærende for forretningsflowet – at udleve sjælsvejen indefra, og bidrage med det stærkeste og reneste vi kan, og derved bringe et overskud til verden samtidig med at vi selv trives.

I denne kanaliserede workshop modtager du gennem healing og undervisning støtte til at finde det energimæssige momentum i din sjælsbalance, hvor den personlige livsvej er i fuldbåren overensstemmelse med forretningsflowet.

Vi slutter af med en øvelse i at sætte perspektiv på den personlige udvikling som inspiration til forretningsflowet, og på udfordringer i forretningen som perspektiv på det personlige liv.

Udvalgte onlinekurser med fokus på VALGET

Har undervisningen og healingen fra det/de foredrag, du har deltaget på, været inspirerende og givende for dig?

Du har mulighed for at  fordybe dig i mere på blandt andet disse 3 onlinekurser/forløb, der på hver deres måde formidler healende støtte og perspektiver på temaet fra ZENIT 2022 - VALGET.

Stå ved kraften fra dine livsvalg og styrk din evne til at tage beslutninger

Et shamanistisk onlineforløb der åbner for evnen til at stå kraftfuldt og afbalanceret i dit valg, vi tager i livet - og at anerkende styrken fra den konstruktive retning, hvert valg åbner.

1. Det underbevidste fundament for valg
2. Urinstinkternes støtte til et optimalt valg
3. Healing af reaktioner i alarmsystemet
4. Ejerskabet over et motiveret valg
5. Den nøgterne guidning

Pris: 495 kr.

LÆS MERE

Din vej ud af komfortzonen med kærlighed til DIG

Et onlineforløb med shamanistisk healing og undervisning i at blive klogere på mekanismer og forståelser i forhold til at træde ud af komfortzonen og leve 100% som DIG.

1. Primalkraften - tag kraften hjem
2. Glæden ved at udfolde sig
3. Overreaktioner på nye perspektiver
4. Selvfølelse og eksistensberettigelse
5. ZEN tilstand

Pris: 495 kr.

LÆS MERE

Tag dig selv (helt!) alvorligt - en rejse i Hvide Ørns energistrømme

En forløsende og åbenbarende rejse ind i de styrkefelter, der giver dig mulighed for at tage dig selv (helt!) alvorligt - og forvente det samme af verden omkring dig.

1. Alvoren i retten til at være dig
2. Alvoren i det, du gerne vil fortælle
3. Alvoren i det, andre gerne vil fortælle
4. Alvoren i mødet mellem mennesker
5. Alvoren i din væren

Pris: 495 kr.

LÆS MERE

1:1 PERSONLIG SESSION ONLINE ELLER AARHUS C