Kernehealing
Healing af blokeringer og frisættelse af livsglæde fra barndommen

1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png

Karina Bundgaard
Certificeret kernehealer siden 2015

ONLINE BOOKING

Specialer med relevans for kernehealing, fx

Hypersensitivitet og grundtilstande fra fostertilstanden
Uforløste bindinger i moderbinding, faderbinding og familiefundament
Grundhealing af aktuelle tilstande og mønstre, der har rødder i blokeringer fra barndommen
Klarsynsperspektiver på aktuelle livsudfordringer i sammenhæng med barndommen

Kernehealing er en energiterapeutisk tilgang til at forløse og afbalancere fastlåsninger og blokerede følelsesmæssige tilstande fra barndommen.

I nogle sammenhænge har man kaldt denne former for blokeringer for barndomstraumer, ofte set i en kontekst hvor et menneske som barn har oplevet noget påviseligt traumatiserende.

Men vi kan også sagtens have fastlåsninger, der sidder fast helt fra barndommen, som ikke nødvendigvis stammer fra noget vi selv ville referere til som noget særligt hårdt.

Et sensitivt barn, der er vokset op i en tid med en mere hårdoptrukket linje i forhold til voksnes autoritet, end den vi ser i dag, kan have haft perciperet reelle oplevelser af svigt og manglende anerkendelse, udelukkende på grund af manglende resonans fra omgivelserne.

Kernehealingen støtter forløsning af fastlåsninger og blokerede følelsesmæssige tilstande fra den del af barndommen, hvor vi integrerer vores livserfaring som grundviden, der i udgangspunktet er indiskutabel - vejledende er det indtil ca. 7 års alderen.

Grundviden er fx vores forståelse for hvad verden omkring os består af (former, farver, dyr, planter), hvilke egenskaber der er tilknyttet hvilke begreber (sne er kold, solen er gul). Vores motoriske forståelse og evne til at formulere os sprogligt er også en del af vores grundviden.

Vi kan ikke afkode eller aflære os den del af vores erfaringer, der er lagret som grundviden. Det er for overlevelsesinstinktet vigtig viden, vi har brug for at have med os på rygraden for at kunne klare os bedst muligt i livet. 

Men hvis vi i løbet af barndommen op til 7 års alderen har oplevet noget, der ikke har været rart for os, bliver det nogle gange også lagret som en grundviden. Og så kan vi komme til at have nogle tunge følelser med os, som vi ikke kan komme af med.

Følelser med overbevisninger som "Jeg er forkert", "Jeg er værdiløs", "Jeg er alene", "Jeg kan ikke stole på nogen" er der rigtig mange, der har med sig som en udfordringer fra barndommen - men vi har selvfølgelig hver vores individuelle sæt af udfordringer med, som har været med til at forme vores udviklingsvej og livsvisdom.

Hvis du er bevidst om at der er nogle mønstre og sårbare reaktioner, du har haft med dig hele livet siden barndommen, vil en kernehealing støtte dit system i at give helt slip på de blokerede følelsesmæssige tilstande.

Det kan også være, du oplever at støj og stress fylder uforholdsmæssigt meget i dit liv lige nu, uden at kunne sætte en finger på hvad det er, der larmer dybere indefra.

Kernehealingen støtter dig system i at forløse følelsesmæssige blokeringer i din grundviden  fra før 7 års alderen (refleksområdet), så du har mulighed for at give dybere slip på mønstre og overbevisninger som er opstået på grund af dem.

Healingen samarbejder med din egen selvhealingskraft om at skabe en stabil og synkroniseret forløsningsproces, der kan opleves at række fra det fysiske og kropslige, til de følelsesmæssige, tankemæssige og spirituelle planer.

Kernehealing giver dig grundlæggende et stærkere udgangspunkt for at kunne mærke dig selv, dit fundament, dine værdeer og din berettigelse i livet.

Hvad kan du forvente efter en kernehealing?

I de første to måneder efter kernehealingen kan det være, du oplever at være mere sårbar, sensitiv og udfordret af kendte mønstre, fordi dit system arbejder på højtryk med at bringe balance i de mønstre og overbevisninger, som nu ikke længere er fastlåst i en dybtliggende følelsesmæssig tilstand fra barndommen.

Det er helt naturligt, og en del af processen at række ind i de gamle følelser, for at kunne give slip på mønstrene.

Det kan også være du overordnet kommer til at opleve tiden efter din kernehealing som meget frisættende, hvor ting, der ellers har været svære, lige pludselig ikke fylder noget mere.

I din session med kernehealing mærker jeg gennem klarsyn ind i en prognose omkring hvad du vil kunne forvente af tiden efter, og støtter dit system med healing, der styrker din selvhealingskraft samt afbalancerer og harmoniserer de to måneder, det tager før dit system har fundet tilbage til en rolig balance.

Efter en tidsperiode på 2 år efter kernehealingen vil dit system være frisat i en grad, så du har et frit valg i forhold til hvordan du vil agere på de følelser, der har været koblet op på de følelsesmæssige blokeringer.

Som eksempel kan det være rigtig svært at stå ved sig selv, hvis man får det følelsesmæssigt dårligt af det - først når den følelsesmæssige reaktion er healet og afbalanceret, vil valget være frit.

Kernehealingen støtter dig overordnet i at du kan mærke kontakten til dig selv og dit fundament, og stå ved dine værdier og berettigelse i livet.

 

Kernehealingens dybe forløsning bliver opstøttet af spirituel vejledning og dyb, relevant healing til dine individuelle livsprocesser og udfordringer.

Praktisk om kernehealing

En kernehealing hos mig varer 90-110 minutter, og udover kernehealingen modtager du også opstøttende healing under sessionen, der er tilpasset lige præcis det, dit system vælger at vi skal fordybe os i.

Du kan vælge at komme til Aarhus C, eller at mødes med mig online over Skype, Messenger, Facetime eller Zoom (videokonference).

Som en del af kernehealingen sætter jeg gennem klarsyn ord på de følelsesmæssige blokeringer, jeg fornemmer, som en vejledning til dig i at kunne navigere i de forløsningsprocesser, der følger kernehealingen.

Den opstøttende healing og formidling varierer fra session til session, og tager ofte udgangspunkt i aktuelle livsprocesser, med relevant fordybelse i tilstande som stress, hypersensitivitet, eller emner som slægtskarma og livsopgaver.

 

Kernehealing

Varighed: 90-110 minutter

Pris: 2500 kr. inkl. moms

Aarhus C eller Skype/Messenger/Facetime/Zoom (videokonference)

Efterfølgende adgang til videoer med healing, stabilitet og afbalancering

Lydfil med ord og opstøttende healing fra din session
(forbehold for tekniske fejl - du er velkommen til at optage selv hvis du gerne vil være 100% sikker på at have din lydfil)


ONLINE BOOKING